szerda, január 30, 2013

Ma -4

Elárulom, csak 7-ig széndékozom írni ezt a sorozatot. Nem is olyan könnyű minden nap írni. Nem azért, mert nem lenne mit, hanem nem könnyű nyugodt perceket találnom az íráshoz.

Ma borús, esős napunk volt. Nem voltunk kint, mert azért kerülget valami itt bennünket, van egy kis szortyogás, rekedtség, éjszakai köhögés. Nekem már hiányzik egy kis napsütés.

Az este végre megnéztem a filmet, amit már régebb bejelöltem magamnak: Kövér, beteg és majdnem halott -a CC-re kattintva van román alulírás. És természetesen a film hatására reggel a gyümölcscentrifugával készítettem almalevet, a lányoknak a reggeli mellé, magamnak pedig reggelinek. És ebédig nem ettem semmit. Nehéz ez, mert a gyerekeknek azért kell egy kis uzsonna, és szinte mindig van valami maradék. Folytatom a tornát is, aminek nem csak a fogyásban lenne segítő szerepe, hanem erősíti az immunrendszert is.

Viszonylag csendes napunk volt. Remélem nem vihar előtti csend ez. Csak a dinók okoztak kisebb-nagyobb nézeteltérést. Soha nem gondoltam volna, hogy érdekelni fognak a dinók. De ha a fiamnak annyi kérdése van ebben a témában, kénytelen vagyok informálódni.


5 megjegyzés:

  1. Dinó vagy nem dinó, de csak jó, hogy van egy kisfiú is a házban, aki új szokásokat hoz be, nemde? :))

    (amúgy tudom én, miért van ez a minisorozat.. :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó, hogy van egy kisfiú. Néha sajnálom, hogy csak egy van.

      Te is írhatnál egy ilyen minisorozatot. Vagy túl fárasztó a heted?

      Törlés
  2. :) Jó, hogy írsz, hátha ösztönzőleg hat rám is. A dinó témában én sem vagyok valami tájékozott, de tátott szájjal hallgattam annak idején a 3 éveseket az oviban, alig tanultak még beszélni, és már tudták a 15-20 hangból álló mindenféle szauruszok neveit. Végülis jó beszédfejlesztő:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, komoly munkát igényel részemről a megtanulásuk.

      Törlés
  3. Nagyon örülök a kis mini-sorozatodnak. Köszönöm a bepillantás lehetőségét a napjaidba...:)

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?