vasárnap, június 10, 2012

Ma elmentem

szavazni.

De nem az a lényeg, hanem az, hogy több mint egy hónap után Dóra nélkül elmentem. (És még sorban is kellett álljak, olyan sokan akartak épp akkor szavazni, amikor Dóra végre elaludt s volt is kivel itthon hagyjam.)

Útközben oda és vissza illatok és madárcsicsergés, nyári hőség, lágy szellő... Gondolatban gyorsan megfogalmaztam vagy három levelet mailt és számtalanszor gondoltam arra, vajon alszik-e még Dóra.
Mire hazaértem épp felébredt és apa ölébe sírta magát.

Mire eljön az este olyan fáradt, álmos vagyok, hogy olyan "már minden mindegy" érzésem van, csak minnél előbb lefeküdni és aludni. Csak gyerekeim panaszkodnak s kérdezik miért kell lefeküdni mikor kint még világos van.

Most egy hétig új segítségem van. Sógornőm jött el hozzánk. (Hogy mi lesz ha elmegy, arra inkább még nem gondolok.) Szóval, van aki játszodjon a gyerekekkel, akik persze veszekednek azon, hogy most kivel játszodjon Eszter (és hány percet). Van aki elmosogasson, kiseperje a konyhát, vasaljon és még nem tudom mit csináljon, mindent, amit kell amikor én Dórázok.

Dóra szépen nő és örülünk hogy itt van nekünk, mert olyan szép és aranyos és szeretni való, akkor is ha néha nagyon fárasztó és nem kis változást hozott az életünkbe. De hát ezért imádkoztunk és erre vártunk.

Most megyek pihenni, mert Dóra még alszik.

5 megjegyzés:

  1. Azt hiszem, nagyon szívesen cserélnék veled...:)

    VálaszTörlés
  2. En is cserelnek NAGYON szivesen.....

    VálaszTörlés
  3. Néha, mikor estig nem alszik rendesen a baba, akkor egy kis időre nem bánnám a cserét :).

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?