péntek, április 30, 2010

csak úgy megjegyzem

itt magamnak, hogy olyan másfél hónap diéta után "a testtömegindexem az ideális tartományba esik", vagyis nem vagyok túlsúlyos. Persze ez az ideális tartomány kb. 14 kgt ölel fel, szóval ha mondjuk még tíz kg-val könnyebb lennék, akkor is az ideális tartományba esnék. 

A legfontosabb a kitartás. Olyan másfél hónapja próbálom a paleót, persze volt egy-két nap ami inkább norbi update volt, olyan is, amikor délután ettem a sütiből amit sütöttem. De többnyire az előírásokhoz tartottam magam. Nem éheztem. Néha tornáztam egy kicsit. És 6 kg-val vagyok kevesebb, mint másfél hónapja. És jobban érzem magam. És eltettem egy szoknyát és egy nadrágot, mert túl bő, nemsokára újra el kell tennem pár holmit -ez is jó. 

5 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy, én is próbálkozok január óta mindenfélével, és nekem is sikerült leadni 6-7 kilót, de most megakadtam, jól jönnek a jó tippek, igaz én táplálkozásba eddig mindig megbuktam, a fogyás csak a napi 2000 kalória lebiciglizésének volt köszönhető, most jól jön minden tipp, beleolvasgattam, köszi!

    VálaszTörlés
  2. Szeretnék kitartani, mert megéri.

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok! Mindjárt belelkesítesz engem is :)

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?