péntek, augusztus 21, 2009

A mai nap

egyik öröme, hogy a piacon volt egy falusi nénike, aki olyan szép illatos almát árult, vagyis két különböző fajta almája volt, mi csak az egyikből vettünk, de az olyan finom volt! Elegem van a seízű golden almákból amik három hónap múlva se romlanak meg. Keresem a falusi árusokat, igazi almával. Sajnos  egyre ritkábban látni őket a piacokon.

Balázs is nagyon szereti a könyveket.  A rendes vékony lapú könyveket is szépen lapozza. Nagy kedvenc most az "Anna Peti és Gergő", tegnap is vettünk egyet. Itt a képen is mind a két kicsi egy-egy ilyen könyvet lapoz, olvas.

Azt mondják egyes lakásokban van egy kis szoba, nem tudom mi a neve, de ott tartják a ruhákat, így a lakás nincs tele ruhásszekrényekkel. Azt mondják nagyon jó. Nem tudom. Viszont én szeretnék egy olyan kis szobácskát, ahol a falakon fentről egész leig polcok lennének könyvekkel, mert általában nincs hely mindnet könyvet látható helyre tenni... 

7 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos Csnege és Balázs ezzel a könyv szerettel:)
    Úgy látom volt honnan örökölniük is:)

    VálaszTörlés
  2. A nappaliban az ajto hata mogott polcozzatok be az egesz falat. Mas megoldas nincs.

    VálaszTörlés
  3. gardrób a becsületes neve annak, amit emlegettél - de nem a könyves verziónak :D

    VálaszTörlés
  4. olyan aranyosak!Milyen nagy lett már Balázs...puszi nektek!

    VálaszTörlés
  5. Köszi Tüci az ötletet, én is gondolkozom, hogy legalább egy falat a könyveknek 'adjunk'.

    Kisvirág: köszi, igen gardób :).

    VálaszTörlés
  6. :) kis aranyos konyvmolytok :) hat igen, nekem sincs eleg helyem a konyveknek, es mikor meg lesz gyerek is, hat nem tudom, hova fognak ferni. De addig meg sok van.

    VálaszTörlés
  7. Gardróbszoba a ruhás verzió, könyvtárszoba a könyves változat. Én mindkettőnek örülnék. Előbbiben szokott helyet kapni a vasalóasztal is, így aztán a vasalnivaló-hegyek nincsenek szem előtt :)
    Utóbbinak azért örülnék, mert azt jelentené, hogy van egy szobányi könyvem :) És persze egy kényelmes hintaszék az ablak mellett egy fehér, puha gyapjútakaróval. Imádnám az esős, zimankós novemberi délutánokat, ha lenne egy ilyen könyvtárszobám!

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?