vasárnap, szeptember 07, 2008

Nem javult

a Csenge állapota. Nincs láza, de megy a hasa, nem eszik, csak vizet iszik és azt is kihányja. Ha nem javul az állapota, lehet be kell vele menni a kórházba egy perfuzióra, pótolni a hasmenés és hányás áltás elveszített sókat a szervezetből. Nagyon le van gyengülve, mert amit az a kevés amit evett se maradt meg benne. A rehidratáló itókát nem akarja inni, pedig az segítene.

14 megjegyzés:

  1. Nahát. Szegény kislány. Jobbulást.

    VálaszTörlés
  2. ilyenkor mentateát kell főzni(1dl vízhez egy kiskanál cukrot belefőzni!) és 10 percenként (szigorúan csak 10 percenként) EGY KORTYOT adni a teából:egy kortyot nem fog kihányni,de EGY KORTYNÁL többet nem szabad adni neki,ha kéri akkor sem...ezt legalább egy órán keresztül lehet adagolni 10 percenként, ezzel már hidratálod,és egy-egy korty lemegy, nem fogja kihányni...Lehűtve kell adni a teát (nem melegen)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm.
    A gondom csak az, hogy nem fogadja el, nem issza a teát csak nagy ritkán, most meg a mentateát nem akarta sehogy, próbálkoztunk vele.
    Ma este bevittük a sűrgőségre, két és fél órát pihentünk ott. Most újra itthon vagyunk, reménykedve.

    VálaszTörlés
  4. Hu ha ez nem jo, remelem jobban lesztek...oh neked ez most pont nem hianyzik.....de megtanultam nem a roszat nezni a dolgokban hanem azt hogy akkor ha mar itt vagyunk akkor mit tehetunk. Vajon miert akarja Isten hogy a krohazba menjunk.....sokszor masokert,azert mert Isten ugy tud masokat elerni......egyszeruen hasznalni akar.
    lehet hulyen hangzik, de ma mar minden egyes lehetoseget igy nezek....Istenem nem tetszik, nem orulok neki de mutasd meg kit akarsz elerni ??
    Minden nehezseg lehet:
    1) Proba....
    2) Satani tamadas
    3) Isten neha megengedi hogy atmenjunk nehezsegeken mert igy tud csak masokat elerni

    Ha proba Istene a dicsoseg, erosodni, nevelni akar
    Ha tamadas.....Satan nem fog menni, nem tudsz kiboritani, akkor is Isten a dicsoseg
    Ha hasznalni akar...mekkora kivaltsag hogy pont engem, pont minket....

    Gondolkozom megosszam-e....de fogom.
    Penteken a piacon voltam amikor a sulibol hivtak hogy Ricsi nem erzi jol magat, szoval mondtam megyek vissza erte, kb 30 perc mire oda erek. Ahogy vezettem haza, mivel terv valtozas volt ,mas uton jottem haza mint altalaban( probaltam minel hamarabb haza erni felvenni a gyereket). Kint felerosodott a szel es huvos volt....amint vezettem az uton lattam egy fekete anyukat egy kislannyal gyalogolni hazafele a szelben.......Isten megszolalt, vedd fell oket es vidd haza...tessek??? a belso savba vezetek( nem tipikus lassu vezeto vagyok)....bennem a parbeszed....Istenem most?? Ricsi beteg fell kell minel hamarabb vennem....mar megalni nem tudtam, mar tulmentem mellettuk.......fordulj meg es vedd oket fell......donteni kellett engedelmeskedek vagy nem.....fek be, elso utca leteres, vissza, majd megint vissza hogy vissza keruljek oda ahol oket fell kell venni......megalok, mondom gyertek haza viszlek......erdekes kitagult szemek....mondja merre laknak, mondom ok arra megyek elviszlek......most kozelebrol lattam a no terhes.....eltevesztettek a buszt, a fislany faradt volt es egyaltalan nem elvezte a szellel szemben valo harcot.....nem beszeltek rendesen az angolt......haza vittem....kb 5 perc kerules es egy liter benzin......vajon Ricsi ezert volt beteg??? felvettem lazas volt, kesobb este el kellett menjek vele a surgosegire( nem epp hanem itt vannak surgosegi ami nem a korhaz, ok nem megyek reszletekbe) pentek ejjel egesz ejjel a lazzal kuszkodtunk nem akart 39 ala menni, meg hideg dus is volt ,hideg torokozobe tekerni labat, kezet stb.....szombat delben mar jo volt......

    elmehettem volna melettuk..pont most....most nincs idom, most az en gyerekem beteg......ez nem az elso amikor Isten erdekeseket kert tollem....pillanatok alatt donteni kell......engedelmesseg vagy aldozat??? amit megtanultam nagyon hogy akik az Urat szeretik minden a javukra valik....igen egy megvaltozott tervben, Isten lehet epp meghalgatta valaki imajat es ugy dontott hogy engem kis apro senkit partnernek vesz....
    Annyira szeretnem ha megertenenk ugy elni hogy amikor nehezsegeink vanak az elso kerdes az legyen.....Istenem most ebben hogyan es hol akarsz hasznalni???
    akkor a bajt mar nem fogod bajnak latni....
    Van egy fantasztikus angol enek.......dicsoiteni akarlak, akar joban akar roszban......ha ezt megtanuljuk akkor allando bekesegben tudunk elni.

    Nem tudom miert de ugy ereztem ezt meg kellett itt osztanom(nem szeretek jonak latszani) Isten sokat dolgozott rajtam amig ezt kimunkalta bennem.....de ma latom hogy ez az igazi " elek tobbe nem en hanem el bennem Krisztus" es mi ezek kell legyunk.....nem konnyu azza valni, mert amikor atadod TELJESEN az iranyitas Jezusnak.....igen erdekes es neha furcsa dolgokat fog tolled kerni.....de MEGERI!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Amugy en is ugy szoktam hogy amikor hanynak hogy sok nagyon aprokat inni, igaz nekem mindegy epp hogy mit( ok tej kivetelevel) mert nekem se isszak a tejat, szoval viz, juice, amit eppen kivan de csak kanalankent hogy ne tudja kihanyni....ezzel magdival teljesen egyet ertek.

    VálaszTörlés
  6. Ma itt kanalazzuk a vizet, szegény könyörg, adjak még neki, en nem, hat nehez. De elmúlik.
    Köszi amit leírtál.
    Isten jóságát tapasztaltuk a sűrgóségin is.

    VálaszTörlés
  7. Lidiám, én pici vízzel szoktam összekeverni a Humana elektrolit port és nurofenes fecskendővel adom be. Igy bekerülnek a szervezetébe az ásványi anyag pótlók.
    Jobbulást.
    Bea

    VálaszTörlés
  8. Köszi Bea, nem ismerem a Humana elektrolit port, ki kell próbáljam. Kicsit jobban van már Csenge.

    VálaszTörlés
  9. Nagyon együttérzek veled, az este mi is a surgőségin voltunk... További jobbulást kívánok nektek is.

    VálaszTörlés
  10. Szegény gyermek,remélem ma már tényleg jobban van!Biztos nehéz pocival,de a fő,hogy meggyógyuljon!!!

    VálaszTörlés
  11. Gyógyulást kívánok én is. Remélem jobban vannak a kislányok...

    VálaszTörlés
  12. Köszonjük!
    Csenge jobban van.
    Anita most kezdi...

    VálaszTörlés
  13. gyogyulast kivanok Csengenek is es Anitanak is. Remelem Anitat nem veri le. Puszi nekik.

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?