péntek, május 08, 2009

Szerdán

kapta Balázs a 6 hónapos oltásokat (tetraxim és hepavax). Örömömre nem volt láza vagy egyéb látható reakció. Tegnap mikor Csengének fájt a hasa azt mondtam, hogy Balázs kapott oltást és Csenge lett beteg. De ma estére olyan szortyogó lett Balázs, hogy úgy nézem, nehezen fogunk aludni az éjjel. Úgy gonodolom, az oltás legyengítette az immunrendszerét, hisz hidegebb, szelesebb időben se betegedett meg, tegnap nem is voltam kint vele. Hát ez van.

Amúgy itt tornyosul a vasalatlan, amit amikor Csenge meglátott, így kiáltott: "de szép hegy". Elgondolhatjátok. Szép. A héten nem voltam valami jó formában. Mindennel el vagyok maradva. Ma míg szoptattam, Csenge egy csomó játékot kiborított, annyira, hogy be se lehetett lépni a szobába. A nyomtató is akkor nyomtat amikor akar és azt amit akar. Ebben csak az a jó, hogy J. átköltöztette az ő íróasztalára, így itt nekem kicsit több helyem lett, de még nem rendeztem át az asztalt (persze nem lesz itt több a hely, csak máshogy lesz elrendezve a nem tudom hány könyv és egyéb). 

Ma a kiserdőben Áronékkal olvasókört rendeztünk. Sőt Csenge kapott egy könyvet kölcsön jövő hétig, amit addig én fejből megtanulok és csukott szemmel is 'olvasom' Csengének. De tényleg aranyos könyv. S a lányok úgy örültek a könyveknek! Itthon is olvasunk és olvasunk és olvasunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi a te véleményed?