péntek, október 17, 2008

Már megint

meg van fázva ez a lány! Olyan csúnyán köhög. Már egy hete csorog az orra, de azért elengedtük kedden az iskolakirándulásra a Medve barlanghoz és Szalontára. Egész napos kirándulás volt. Az első ilyen. Nekem nem volt könnyű elengedni. De meg kell tanuljam elengedni. Tetszett Anitának a kirándulás.
Na de az orrcsorgás nem akart múlni, sőt köhögés is társult hozzá. Így ma, mikor Józsi haza hozta az iskolából Anitát, küldtem is őket a gyerekorvoshoz. Alsó légúti fertőzés. 7 nap antibiotikum! Nem szeretem. De ez van. Nem értek hozzá. De tudom, gyerekkoromban sokkal gyengébb antibiotikumokat szedtünk, legalább 3 napig, de 4-5 napig bőven elég volt. Sajnálom Anitát, hogy annyi orvosságot szedett már. Most újra elkezdtem adni neki a fokhagymakapszulát, mert vagy két éve, mikor szedte, nem köhögött annyit azon a télen (azt is a gyerekorvos ajánlotta). S remélem még eljutunk Parajdra a sóbányába is, csak kicsit nőjenek a kicsik.

5 megjegyzés:

  1. Szép ez a lány és úgy tűnik okos is lesz ha ilyen nagyon érdekli az iskola :) Gyógyulást kívánunk neki.

    VálaszTörlés
  2. Gyógyulást Anitának, és puszi neki Kláritól. Kis szorgalmas lányka, hiányzik nekünk az oviból.

    VálaszTörlés
  3. JO ez az "iskolas, tanulos" kep. Az elengedest tanulni kell es nem konnyu, szerintem ezt sose fogom tudni teljesen megtanulni. en megyek veluk mindeg az iskola kirandulasokra.......he nagyon elvezem oket. Nallunk itt mindeg kell egy-ket-harom szulo egy osztalyra segitonek es en mindeg megyek. csak akkor hagytam ki Patrikkal a menest amikro az ikrek picik voltak. De a fiuk kerik is hogy menjek veluk. Szoval majd ha teheted menj mert erdekes, akkor meg azt kell " megtanulni" ugy viselkedni mintha nem a te gyereked lenne, mert ha rajuk szolsz tobbet nem akarjak hogy menj veluk :) szulokent is mennyi mindent meg kell tanulni.

    VálaszTörlés
  4. Igen, a parjadi sóbánya nagyon jó, bár mi is mehetnénk...
    Nálunk Józsinak kellene NAGYON és hát nekünk sem árt.. :)
    Mihamarabbi gyógyulást Anitának. Amúgy nagyon szép név az Anita név.

    VálaszTörlés
  5. gyógyulást a kis aranyosnak!

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?