csütörtök, október 09, 2008

Mostanában

nem alszom napközben, így mikor lefektetjük a lányokat, én is elég fáradt vagyok ahhoz, hogy elaludjak... Azt hiszem napközben sem kellene altatni.
Ma és holnap még szabadságon van Józsi. Aztán meglátom, milyen lesz...
Sikerült kicserélni a szivacsot az ágyunkban. Szombat óta varrogattam a szivacs húzatját, tegnap befejeztem, így újra össze lehet csukni az ágyat. Sokkal jobban lehet aludni rajta, mert a régi szivacs már nagyon puha volt.
Tegnap végre sikerült napsütésben kimenni Balázzsal, és másodjára babakocsiban. Mert hol Balázs ébren volt és jól volt lakva és kint is elég meleg volt már, de Csenge nem akart kimenni, vagy épp főtt a leves vagy épp egyedül voltam a két kicsivel vagy Csenge éhes vagy fáradt volt és aludni akart, vagy Balázs volt éhes stb. Így hát késő délután lett mire kimentünk levegőzni... Na de tegnap délben voltunk kint.
Amúgy egész nap szoptatok. Na nem éppen, mert Balázs általában alszik naponta két hosszabbat, ami lehet 1 óra, de lehet 2,5 is. Nincs időm mérni :), mert olyankor igyekszem ezt-azt elvégezni, mint pl. együtt enni Csengével, bepakolni a mosógéppbe, teríteni s egyéb apró-cseprő dolgok, amik ha nincsennek elvégezve látszanak, ha meg el vannak végezve észre se lehet venni. Van, hogy három hosszabbat is alszik, ami nagyon jó nekünk is. Mikor ébren van, sokat szopizik, aztán eltart a büfiztetés is, ami kötelező szoptatás közben is, másképp nem áll meg benne a tej. Sokszor visszajön neki amit megivott, a ruhaváltás hozzátartozik a napi rutinhoz. Anita volt még ilyen, Csengének nem volt gond, ha nem büfiztettük -így vele éjszaka fel sem kellett kelni, míg Balázst az éjszakai szopik után büfiztetni kell. S ha kakizik pellust is cserélek neki, s néha kimegy a pellenkéból, akkor át is öltöztetem. Reggel 6-7-kor ébredek, olyankor szopizik Balázs, s ha Csenge is felébred, akkor fel is kell kelni, annak ellenére, hogy úgy érzem, még tudnék aludni Balázzsal.
Blogot olvasok néha, ha pár percre ide tudok ülni. Írni már nehezebb. Pl. most is hajnali 4 óra múlt. Majd még jelentkezem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi a te véleményed?