kedd, október 21, 2008

:D

Anita: Anya, Csenge levette a zoknikáját.
Anya odasiet a gyerekszobába.
Anya: Csenge, miért vetted le a zoknikádat?
Csenge nagy komolyan leül a földre, megfogja csupasz lábait: Azért, hogy tudjak gondolkozni.

5 perc múlva, mikor ki akart menni a szobából: Anya gyere vedd fel a papucsomat, hogy ne tudjak gondolkozni, csak menni iskolába.

6 megjegyzés:

  1. Igen, Csenge már most is egy kis gondolkodó!! Nagy dolgokat fog ő még mondani!

    VálaszTörlés
  2. Ha ha ez nagyon jo. Apropo mar figyeltem par kepen hogy a lanyok meg cipoben is vannak otthon ?? te adod a labukra vagy ok kerik?? Csak mar nallunk pl. alig varjak hogy mezitlab lehessenek. Ritkan van zokni a labukon. Igaz mi Canadai gyerekek vagyunk.....ez az amitol mikor ide koltoztunk kiakadtam( ma mar nem mert az enyemek is csinaljak) telen -30C fokban cizma zokni nelkul :)meg kirohanni mezitlab a hoba es vissza be a hazba.....ja azt hiszem ez csak itt felenk NORMALIS.

    VálaszTörlés
  3. Azért járnak bent szandával, papuccsal, mert a folyosó, konyha nincs padlózva, padlócsempézve még, és hideg csak úgy mezítláb járni ott. Mi is papucsba járunk itthon, én a szőnyegen általában leteszem, mert szeretek mezítláb járni. Lehet, hogy csak szokás kérdése?
    Ha lepadlózzuk az előszobát és konyhát, akkor szerintem én sem fogok már papuccsal járni, mert nagyon szeretek mezítláb lenni. Remélem a következő nyáron sort kerítünk erre is. Mikor ide költöztünk nem volt pénzünk rendbe tenni a lakást, aztán pedig itt lakva nehezebb, lassan megy, kezdtük a két kicsi szobával, ablakokkal, saját központot tettünk. Már nagyon esedékes egy lakásfelújjítás.
    Aztán itt azt mondták nekem, mikor Anita kicsi volt, hogy amikor járni kezd, itthon is adjunk rá cipőt, olyat, ami tartja a bokáját is. Nem tudom, tényleg sokat használ-e? Nem néztem utánna.

    VálaszTörlés
  4. Beának:
    Nagyon jó ez a kép rólatok!

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?