kedd, július 29, 2008

Ma reggel

elmentem a kórházba egy ellenőrzésre, mielőtt a doki elmegy szabadságra.
Minden rendben. A méhszáj be van záródva, a baba pedig keresztbe van, a feje kissé lefelé itt jobb oldalt. Ezt az este és az éjjel csinálta, nagyon rugdosott, fészkelődött az este és az éjjel. Nagyon örülök, hogy elkezdett megfordulni, a doki szerint pár nap alatt leérkezik a feje. Hát köszönöm Balázs, ideje már rám is hallgatnod! Mert hát valózsínű Balázs lesz a neve, s talán még lesz egy neve, nem tudom, úgyanis a Balázs Apa választása s persze a lányok benne vannak. Még az Áron is szóba jött. Meg a Lóránt és a lányok részéről a Bálint. Mindenképpen lesz neki neve.
Tehát tovább imádkozom, hogy sikeresen befejezze Balázs időben a fejjel lefele fordulást, s aztán úgy is maradjon. Na és azt szeretném még, hogy a doki itthon legyen amikor már túl szűknek fogja érezni bent a helyet. És ne kelljen 5 napnál többet ülni a kórházban, sajnos nálunk ez a minimum. Jó nagy a pocakom. Nem is szükséges mondanom, hogy hamar elfáradok, nehéz állni, könnyebb járni. Néha szuszogni is nehéz. Néha vagy gyakrabban fáj a hasam. Néha keményedik, de ez természetes.
A babaruhákat még nem mostam át. S a kiságy matracát is fel kell emelni és a rácsot feltenni. S az én csomagomat is elkészíteni.
Mentem, mert dolgom van.

5 megjegyzés:

  1. Szép, formás lakása van a kis Balázsnak! És összkomfortos :)
    Nézz be hozzám, meglepi!!
    ÁronAnyu

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy jól vagytok és annak is nagyon, hogy találtatok nevet neki :)

    VálaszTörlés
  3. A Balázs igazán nagyon szép név.:)

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?