szerda, június 18, 2008

egy vakációs délelőtt

Mivel Csenge az utóbbi időben Micimackó függő, gondolkozom mit is csinálhatnánk együtt, ami érdekesebb mint a rajzfilm.
Ma az újjfestéket próbáltuk ki, mind a két lány élvezteCsenge remekműve:
Kedves anyukák, szívesen veszem az ötleteket vagy ha tudtok egy jó weboldalt, ahonnan ötleteket meríthetnék, esetleg ami nektek bejött. Elhatároztam, hogy én is keresni fogok, de csak péntek után.

7 megjegyzés:

  1. A mi gyerekszobánkban is így néz ki a háttér. :)

    VálaszTörlés
  2. nallunk meg nincs vakacio, pedig a fiuk mar nagyon varjak.

    Mi a falra nem irtunk, ez nem volt megengedett, foleg azert nem mert ha otthon szabad akkor masnal is teremszetes. A multkor egy ismerosom gyerek jott hozzank es pillanatok alatt kikapott egy ceruzat es vegig rajzolta a falat...az ikrek kiakadtak....nallunk is probalkoztak irni a fiaim, de en oda tettem oket hogy ok mossak le es takaritsak le, tobbet nem akartak a falra irni, nem kellett magyarazkodni, veszekedni kiabalni, egyszeruen a szivacsot a kezukbe adtam es tessek letakaritani.

    tudom mindenki mas...nekem fiaim vannak es szeretnem oket ugy tanitani hogy amikor egyszer megnosulnek a feleseguk boldog legyen es a fiukban vagy pici kortol megszokjak a rendet vagy kesobb nagyon nehez, nallunk a zoknit se szabad ledobni , csak a szenyes kosarba tenni, ha befejeztek a kajalast az asztalt szedjek le maguk utan tegyek a mosatlan a mosogatoba stb. rengeteg munka, de ma barhova elengedhetem a fiukat mert tudnak viselkedni es en ezt veluk pici kortol nagyon kovetkezetes voltam.

    Egy lelkesz felesege akinek 3 fia volt azt mondta tanacskent szeresd oket nagyon de legy veluk nagyon kovetkezetes epp azert mert szereted oket es hosszu tavon a javukat formalod.....azota sokszor eszembe jut hogy igaza van.....errol van meg egy Bibla vers is a Biliaban.

    NA jo tudom mindenki maskepp csinalja.

    VálaszTörlés
  3. ja...hat en is szoktam oteletek keresgelni, le is van bookmarkolva egy nehany oldal.
    http://coloringbookfun.com/ (activity theames)
    http://www.kidsweb.de/ (nemetul van, de azert sok jo otlet van, amit eleg ha megnezel, es van kulon temakra, evszakokra es lenn a speziellben jellegzetes temak)
    http://www.labbe.de/zzzebra/index.asp (en ezt is szeretem, de ez is nemetul van)
    Jo szorakozast hozza

    VálaszTörlés
  4. http://daniellesplace.com/
    http://www.nicoles-funworld.de/(itt szinezni valo)
    http://www.kleurplaten.nl/index2.asp?sd=kleurplaten (na ezt nem erteni kell...hanem keresgelni, egyik kolleganom kuldte par hete)

    VálaszTörlés
  5. Nem ide tartozik, de aranyos: ma nézegették a lányaim a gyerekkori fényképeimet, és az egyik óvodáskorira azt mondták, hogy az Anita. :)

    VálaszTörlés
  6. Már mondták mások is, hogy Anita rád hasonlít :)...
    Nahát! Engem nem zavar :)

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?