kedd, augusztus 07, 2007

Hétvégéről (képekben is): Szombat

Reggel nem keltünk korán. Borús volt. Semmi napütés. De azért reménykedtünk. Reggeliztünk. Összepakoltunk. Felvettük Incit, majd a találkoztunk Tibiékkel és indulás. Zsolt kiment korán helyet foglalni, de visszafordultak, mert a barlangnál esett az eső. Így hát megálltunk egy tisztásnál. Négy autó, 16 személy. Már csöpögött az eső. A fiúk kinyitották a 9 személyes sátrat. Addig mi megettük a szőlőt, amit Erzsiék hoztak Váradról. Nagyon finom volt. Csenge is evett,alid győzte kivárni, hogy kiszedjem a szemekből a magokat. Aztán a lányok behúzódtunk a sátor alá. Kint készült kajához való...
Bent a lányok (Sára, Anna, Enikő és Anita) barátkoztak.
Csenge is jól érezte magát.
Itt fő a bográcsos. :))
Így kell mesélni a babáknak!
A nagyok se unatkoztak.
Egyre jobban esik az eső. Ez a mosoly a Csengié.
És esik, és esik...
A felhők is egyre csak nyomulnak át a hegyen.
De bent egész kellemes.
Azért kint is szép.
Aludni is tudott Csenge a sátorban. Esőzenére.
S mikor elkészült a finom bográcsos:
A lányok nem sokat ettek, hisz fontosabb a játék. Bográcsos után sok gyümölcs, barack, szilva, dinnye (a szőlő már elfogyott). Aztán roston sült csirkecomb.
Nagyon jó együtt
S valamikor délután elállni nem akaró esőben szedelőzködés és hazaindulás. Újból egy kis szusszanás Apunál, főztem egy kis paradicsomlevest Anitának. Azután még felmentünk Marika nénjéhez. Csenge egyszercsak mondja hogy 'baba-baba'. Márta figyelt fel rá. Hát a szekrény tetején ülő babát nézte. Hát meg is kapta. "Ba-ba" :)
Íme a Csákósok:
Későn és fáradtan értünk haza (Apuhoz). Mégis szép volt. Csak rövid volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi a te véleményed?