péntek, március 19, 2010

Az elmúlt hétvégen

Szurdukon voltunk egy házaspároknak rendezett (román) konferencián. Úgy négy vagy öt évvel ezelőtt voltunk még ilyenen, akkor Deznán volt szervezve.

Nagyon jó volt gyerekek nélkül lenni és nagyon jók voltak az előadások, a kaja, a játék, a sok szabadidő. Csak 26 házaspár volt. Jól éreztük magunkat. Remélem még lesz részünk ilyesmiben. 

A szobában kis meglepetés várt. Többek között egy kis házi készítésű szappan, ami nekem nagyon tetszett: 

6 megjegyzés:

  1. Ezt a kis szappant közelebbről is megnézném. Mostad már vele a kezed? Ha igen, hogy látod, mennyire "zsíros"? De miattam ne kezdd el használni azért...

    VálaszTörlés
  2. Márta, mikor megláttam a szappant, rád gondoltam :). És mivel valahogy kimaradt a csomagunkból a szappan (milyen utazás az, amikor semmi nem marad itthon?), hát használtuk is. Nekem nagyon tetszett. Az illata? Hát nem nagyon van, de se háziszappan szaga sincs, valami diszkrét ami azért emlékeztet a háziszappanra, de nem olyan és illat is, kevés. Nem zsíros, de jó krémes, jobban, mint az átlag bolti szappan, nagyon jó. A tappintása is más. Nekem tetszett és inkább ilyet használnék, csak nem tudom, sikerülne-e nekem ilyet "gyártani". Lehet, ha adsz egy jó receptet. :)

    VálaszTörlés
  3. Rég nem szappanoztam, a legjobban bevált receptet valahol le is írtam, valamikor karácsony előtt, de épp gondolkoztam, hogy megint kellene kísérletezni. Nekem kicsit túl zsírosak lettek a szappanok, ezért kérdeztem, de elvileg ki kellene már tudjam úgy számolni az arányokat, hogy jó legyen, no majd meglátjuk...

    VálaszTörlés
  4. :) Szia Betti! küldtem neked emailt, ha nem kaptad meg, kérlek írd meg nekem a pontos címed. Köszi

    VálaszTörlés
  5. Köszi!
    Most nagyon rosszul megy a net, szinte semmilyen oldal nem jön be, ill. csak hosszú várakozás után, mailjeimet sem tudom most elérni, remélem nem tart sokáig ez a helyzet, majd még jelentkezem.

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?