szerda, február 10, 2010

Tegnap

kipróbáltam a Klári havasi kiflijét. Mire a harmadik tepsivel megsült, az elsőnek csak hűlt helye volt. Végül már nem is számoltam hány tepsi lett belőle, talán vagy 6, és ez csak azért, mert elég sok nyers tésztát ettünk, és a kifliket se volt türelmem nagyon apróra készíteni.
Balázs mostanában nagyon kiváncsi. Mindent amit elér asztalról, szekrényről szívesen megnéz. Tegnap még a sütés előtt előkészítettem a porcukrot a kifliknek, a tányért a szekrényen hagytam. S lám, mi történt mikor nem oda néztem:
 :-D
Sietni kellett a takarítással, mert megpróbálták a kicsik a földről menteni ami a menthető volt.

8 megjegyzés:

  1. Jaj de drága ez a Balázs, gyönyörű fiúcska!:)s ha még nem mondtam volna, nagyon ügyes háziasszony vagy! puszi nektek, Emi

    VálaszTörlés
  2. :)
    Tudod mit nagyon nehéz összeszedni? A kristálycukrot. Ha abból kiborul vagy egy kiló, egy hét múlva is recseg valami a talpad alatt.

    VálaszTörlés
  3. :))) ezt kacagnom kellett... a heten sajnos nem latlak benneteket... itthon vagyok, de nem akarok nektek betegseget felvinni.

    VálaszTörlés
  4. Ó, gyógyulást neked! Hiányzol.

    VálaszTörlés
  5. Márta, ne is mondd! Remélem nem lesz részem ilyesmiben. Náha nagyon mókás a gyereknevelés vagy a gyerekek melett nevelődni :D.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon sok boldog névnapot!!!

    VálaszTörlés
  7. Balazs nagyon aranyos :):) milyen hamar megnott. Mar mekkora, szoval akkor ezutan lesz segitseged a konyhaban, meg ugy mindenhol :)

    Amig edes amit ossze kell szedni semmi gond, nekem volt egy ehez hasnlo korban az ikrekkel amikor egy fel perc alatt egy egesz doboz mosoport boritottak ki.....volt am pruszkoles rendesen, nekem meg kapkodas a porszivot eloszedni felszivni mielott ok is felnyaljak a mentheto reszet :):)

    Erdekes am ez a kor de veszelyes is, de nagyon aranyos kis Balazs.

    Orulok amikrk epeket teszel fel a gyerekekrol, jo latni benneteket. Mi csak igy latunk egyenlore.
    Piri

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?