péntek, június 26, 2009

Reggeltől estig

semmi különöset nem csinálok, mégis olyan hamar eltelik egy nap. Eszünk, kimegyünk vagy épp bent teszünk-veszünk. Figyelnem kell, hogy néhány hasznos "együtt" tevékenység is legyen, s hogy mindenkinek jusson kicsit csak anyával lenni. 

Tegnap feljött Klári hozzánk, így sütöttünk, 1kg liszből kakaós csigát. Anita összegyúrta a tésztát míg én mosogattam. Meglepődtem, mert nem panaszkodott, hogy nehéz vagy abba akarja hagyni. Van, hogy nagyon szívesen segít. És van amikor a két lány szinte veszekszik hogy ki mit segítsen. De azért volt olyan is, hogy azt mondták: nincs kedvem. Néha jókat játszanak együtt. Néha veszekednek. Anita sokat olvas. A két lotti-t is elolvasta, a MEK oldaláról nyomtattam ki neki. Tehát most megint új könyvet keresünk. Közben Csengének is kell felolvasni de ő is olvas magának, sokszor úgy mintha ismerné a betűket.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, hogy mímeli az olvasást! Szakemberek úgy tartják, hogy ez a későbbi olvasás szeretet alapja. De hát hogy ne szeretne majd olvasni, ha az anyukája is ennyire szeret? ;)

    VálaszTörlés
  2. De vajon nincs olyan, hogy túl sok olvasás?

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?