csütörtök, október 30, 2008

Ma

rém szeles idő van, nem voltunk kint sétálni a gyerekekkel.
Tegnap délben feljött szólni az alattunk lakó öreg néni, hogy nagyon "dübörögnek" a lányok, zavarja. Így hát a lelkükre beszéltem, csak csendes játékokat játszodjanak, ne szaladjanak bent a házban. Nehéz ez, de látom igyekeznek vigyázni. Ez van a tömbházban.
Nekem fáj a torkom már pár napja. De azért tegnap szinte rekedte olvastam a hangom és mégse volt elég. Vár a vasalatlanhegy.
Balázs tegnap óta nagyon rendes lett, pedig addig is jó gyerek volt, de most már második napja, hogy többet alszik napközben kiságyban. Eddig sokszor az volt, hogy ahogy letettem, néhány perc múlva felébredt, fel kellett venni. Az előbb szopi után is olyan aranyos elégedett arccal aludt vissza, szeretem nézni. Nagyon örülök a harmadiknak! Olyan jó, hogy van nekünk. Milyen bántó is az a kérdés: akartátok? véletlen? Nem! Nem! Nem! Miért csak az egy vagy két gyerek a normális? Micsoda világ! Sokkal szegényebbek lennék ez a gyönyörű kis Balázs nélkül! Annyira más mint a lányok, akik amúgy is alig hasonlítanak egymásra. Hogy fáradt vagyok és nem könnyű? Ez így igaz, de szép.
Most mesét fogok hallgatni, míg Balázs szopik, Klári olvas Anitának :).

1 megjegyzés:

  1. Igen szep a nagy csalad es csak azok kerdezik akiknek nincs, de ok soha nem is tudjak mit jelent, szerintem nem rosz indulatbol kerdik az emberek csak valahogy amig nincsennek nem is tudod felfogni mi az amid nincs. Akinek egy gyereke van annak az az egy minden akinek harom-negy-ot ......stb annak az 3-4-5 a minden. El lehet kepzelni veluk az eletett???? NEM......miutan megvannak meg nem lehet NELKULUK. A legnagyobb ajandekok amit Istentol kaptunk es talan addig amig vannak nem is fogjuk fell mekkora ertekek, miutan Krisztina koporsojat lezartak a gyerekeim mas fenyben tundokolnek.......mert sok mindent soha nem ertesz meg amig at nem mesz rajta. MIt jelent tobb gyerekes szulo lenni CSAK a sok gyerekes szulo tudja, meg ok.....ott vannak egymasnak. ISten kimondott alkotasai, mind mind egyedi ertekekkel, ajandekokkal egyedi feladat betoltesere alkotva. Szeretem latni Isten mekkora alkoto erovel rendelkezik. Csodalatos, fantasztikus ISten o.

    mpd5

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?