vasárnap, április 27, 2008

Nem volt kedvem

írni a napokban, mert arra gondoltam, hogy néhány nap és le kell adjam a tanárnak a dolgozatom javításra,s nem vagyok kész vele, nem is tudom elkészíteni mire kell. Ez elehangolt, mert akkor februárban vagy jövő nyáron licenszezhetek, s milyen jó lenne sulis gondok nélkül babázni. Ha a dolgozatra összpontosítok, amit valószínű nem tudok befejezni, akkor a sok vizsgámra nem tudok tanulni, s ha nem sikerül minden vizsgám, hiába a kész dolgozat, nem licsenszezhetek. Már nem is írom tovább, miket gondoltam még. De elment a kedvem mindentől. S már nem gondolkoztam ezen a fejfájdító kérdésen, hanem "kikapcsoltam", megnéztem pár filmet. Most úgy érzem,nekifoghatok újra. Bár nem döntöttem még, hogy végül hogy is lesz, de lefogadhatónak tarom, hogy februárban vagy jövő nyáron licenszezzek.
Közben Csenge péntek délután belázasodott, de mára úgy látszik elmúlt neki vagy legalább jobban lett (remélem), tegnap este adtam utoljára lázhúzót neki.

4 megjegyzés:

  1. Szerintem se válalj be egyszerre mindent. Van időd, nem kerget a tatár. Most inkább nyugalomra lenne szükséged. Apránként eljutsz a végére, fel a fejjel! :)

    VálaszTörlés
  2. egyetértek Mártival, szerintem is mindent a maga idejében:)

    VálaszTörlés
  3. Nem a foga miatt lázasodik be Csenge olyan gyakran?

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom, de ma észrevettem, hogy kibújt az egyik szemfoga.

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?