kedd, április 15, 2008

Láttam már kisgyereket

babával, plüssállattal aludni. Csenge is egy időben hol egyik, hol másik babával aludt, úgy 1 éves korától (a szülinapjára kapott babával kezdte) 3-4 hónapig. Azért volt baba nélküli alvás is. Mostanában, hogy nem kap didit, nem babával, macival akar aludni, hanem könyvvel. Leggyakrabban "A csúnya kislány"-nyal aludt, Pocak Peti miatt. De más kis meséskönyvvel is. Az éjjel a Józsefes könyvvel aludt el, és éjjel mikor megébredt, könyvet keresett, "A csúnya kislány"-t, de az nem volt az ágyban, így beérte a "József" könyvvel is.

Gyakran kérdezi: "Mit ír itt?"
Ha zenét akar hallgatni bekapcsolja a számítógépet. Nagyon szeret képeket is nézni a számítógépen. Ő is egyre több éneket énekelget.

4 megjegyzés:

  1. A mieinknek is volt ilyen szokásuk, hogy annyi mindennel aludtak(főleg Titusz:)), hogy alig fért a fejük a párnára:P De idővel kinőtték, mostmár beérik egymással:) Amúgy ezek is mind nagyon szeretik a könyveket.

    VálaszTörlés
  2. nahát, könyvvel alszik?:)olyan aranyos:)

    VálaszTörlés
  3. Lehet iro lesz belole.Amugy valtoznak a gyerekek nagyon.

    Nem baj hadd aludjon amivel jolesik neki. Nallunk is volt egy egy kedvenc meset sokszor elolvastunk. Ptrik nagykent is egy egy kedvenc konyvet idorol idore ujra olvassa. Tudod miert jo ha megszereti a konyvet??? es ezt most Patrik tizeneves eveiben ertekelem talan a legjobban, mert sokszor egy egy temahoz veszek egy konyvet , elkezdi olvasni es oriasi lehetoseg a beszlegetesre, meg nem csak tollem az en oldalamrol lat dolgokat hanem okosabb emberektol is, en nagyon hasznalom a konyveket a gyermek formalasara. Nagyon halas vagyok Istennek azert hogy szeret olvasni.

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?