csütörtök, április 03, 2008

hétköznap

Csenge még mindig nincs jól, főként este és éjjel lázas. Ma elmegyünk a gyerekorvshoz. Engem már annyira kifárasztott ez az állapot, az éjszakai félig ébrenalvások, hogy pl. az este 7 után legszívesebben lefeküdtem volna. És szeretném már, hogy ne legyen beteg egyik lány se. Ne kelljen Csengének egész nap bent ülni a házban. Már minden képes könyvet végignéztünk nem tudom hányszor. Ezektől a gyógyszerktől nem eszik jól, reggel alig akart enni valamit, nurofent meg üres gyomrra nem adni, igaz, lázas is volt.

Az élet csupa rózsa tövisekkel. Kinek ilyen színű, kinek olyan színű a rózsája. Jó, ha tudunk örülni a miénknek, mert mindenkinek jut tövis is.

Na, látom nem megy a net.

Tegnap psihosexológia órán a terhességről volt szó. Kezdem és is érezni a terhességgel járó kellemetlen dolgok egyikét-máskiát. De ez együtt jár a babavárás örömeivel.
Milyen furcsa itt az élet! Minden jóban van rossz vagy szomorúság vagy fájdalom. Úgy van, ahogy a Biblia mondja, nevetés közben is fájhat a szív.

Látom megjavult a net is :).

1 megjegyzés:

  1. én is végigmentem ilyen perióduson,mikor N. és A, felváltva kezdték-s végezték a lázas, köhögős periódusokat;NEM könnyű, ez igaz, olyankor azzal próbáltam magam vigasztalni, hogy ezek gyógyítható betegségek; hála Istennek, hogy nincs egyiknek sem semmi fogyatékossága, semmi gyógyíthatatlan betegsége...Felnőttek(hamar eltelt az idő), már alig emlékszem azokra a nehéz napokra...Ha igyekszünk pozitívan viszonyulni a nehéz helyzetekhez is, könnyebben átvészeljük.Kívánom, hogy sokkal inkább a jó dolgokat lásd, és örülj nekik(mint a rosszaknak)...Mindig VAN valami aminek örülhetünk:)))
    És örömteli ÁLDOTT ÁLLAPOTOT neked:)))

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?