péntek, április 11, 2008

Anita: Iskolás leszek

Tegnap délután meg voltunk hívva az 1-es iskolába, megnézni az iskolát, találkozni a tanító nénivel, a gyerekek pedig játszani. Így hát Anitával elmentünk, este pedig Józsi értünk jött Csengével.
Itt egy kép a tanító néniről, aki Anitát fogja tanítani. Nekem máris nagyon tetszik, remélem Anita is szeretni fogja. Megtudtam, hogy heti 23 órájuk lesz első évben, kétszer 8-tól 12-ig, háromszor 8-tól du. 1-ig. Ott lehet maradni tanulni du. 4-ig, lehet meleg ebédet rendelni. Azért én szeretném, hogy inkább hazjöjjön. Tornát, angolt és vallást tanárok tanítank majd, a többit a tanító néni.

Hajaj, vége, a könnyű, laza életnek. Jön az iskola. Pontos időre be kell érni. Lesz házi feladat. Kell tanulni... stb.

2 megjegyzés:

  1. De jó! Olyan megható, mikor egy kisember elindul iskolába...(És az is jó, hogy fejlődik a mi memóriánk is, mert annyi mindent kell mindig észben tartani...:)
    És az is jó, hogy délben tervezed elhozni, mert lehet, rosszul esne neki, hogy a két kistestvér otthon lehet, ő meg ott. Bár neked nehezebb lesz...

    VálaszTörlés
  2. Nekem már attól is pánikom van, hogy Krisztina nemsokára - kb. 2 év múlva :) oviba megy. Az iskola gondolatát messze elkerülöm.

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?