szerda, február 06, 2008

Csenge képes engem a kétségbeesésbe kergetni

Alig álltunk fel a reggelitől, odaállt a hűtő elé s el nem mozdult onnan míg ki nem nyitottam neki, s ez nem csak ma történt. S amikor kinyitottam az ajtót úgy nézelődött mint aki nem kapott reggelit. De most nem volt danonino, mert reggelire megette az utolsót, tej s egy kis maradék leves volt, na azt kapott. Hogy tíz perc múlva megint a konyhában bóklásszon. Hát látott még ilyet a világ?! És ha megkérdem, kell-e valami, modjuk banán, olyan határozottan rávágja a nemet, hogy csak na. Most pufarint tömköd magába.
Azt sem értem miért kell Anitát utánoznia, valahányszor csorog az orra Anitának. Ez sehogy se fér a fejembe. Mi jó van orrszívózásban?

3 megjegyzés:

  1. Ezeket a dolgokat nagy türelemmel kell kezelni...:) Ha éhes, hát éhes...Az én Annám is mindig éhes, sőt bevett szokása, hogy a kiadós vacsora után fogat mos, lefekszik, aztán megint jön, hogy ő hal éhen. És akkor megint vacsorázik. Eleinte nagyon bosszantott, de rájöttem, hogy tényleg éhes, mert meg tud simán enni egy másik vacsorát. Muszáj humorosan nézni a dolgokat, különben belekerül egy végeláthatatlan zsörtölődésbe az ember, ezt tapasztalatból mondom. Én nem tartanék otthon pufarint, ha nincs, akkor hiába kéri, nem tudsz adni, ha meg van, úgyis megtalálja.

    VálaszTörlés
  2. Hát a pufarin drága kincs ha gyülibe megyönk, mert az egyesével lehet enni és akkor egy kevéssel képes szinte egy órán át lekötni magát. :)

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?