hétfő, szeptember 24, 2007

vár az OVI

Lassan nekünk is elkezdődik az ovi -holnap. Miután összegyűjtöttük a szükséges orvosi papirokat, ma beírattam Anitát az ovodába, Klárihoz. Mennyit gondolkoztam, váltsunk-e ovodát. Úgy néz ki eddig, hogy jól döntöttünk, a régi oviban nem a legjobb a helyzet.
Míg ma délelőtt Anitával oviban voltunk, Csenge itthon maradt édeasanyámmal, másfél órát és nem sírt. Látta amikor kimentünk az ajtón, röviden köszöntem neki. Ez bíztató, mert holnap el kell menjek az egyetemre, beadni a kérvényt, hogy folytathassam a sulit az egy év szünet után. Ha egy szemináriumra elmegyek az legalább három óra. Kurzusra nem fogok járni. Remélem túléljük. Az igazi probléma nem is ez, hanem, hogy lesz-e időm tanulni. Valószínű kevesebbet fogok blogozni :(, pedig ez nekem nagyon jó kikapcsolódás.
Szóval itt van az Anita zacsija: párna, pizsama, fogkefe, fogpaszta, szalvéta, egy blúz, ha netán szükség lesz rá, cserepapucs, üzenőfüzet. Reggel korán kelés...

2 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jól döntöttetek, már csak a tévénézés miatt is. Nem mindegy, hogy hogyan tölti el ezt az egy évet. Ja, és muszáj kalendárium legyen a fejünk. Ne tudd meg, hogy reggelente hogy égnek az agysejtjeim a nagy megerőltetéstől, hogy minden ott van-e a táskákban...:)

    VálaszTörlés
  2. hát akkor nektek is jó ovizást!Reggelente nekem is azonnal ébernek kell lennem,a ceruzákat kihegyezni,csomagot tenni mindegyiknek kedve szerint,stb...na de olyan hamar nönek ezek a csöpségek...élvezzük ezt az idöt!!

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?