péntek, július 06, 2007

Éjfél utáni bejegyzés

De késő lett! De azért még írok pár sort.
Megkaptam a Quelle katalógust. Ennek azért örülök, mert a múltkorit elküldték, de nem érkezett meg, illetve minvel nem fért be a postaládába, valószínű valaki elvette. Amúgy a weboldalukon, a http://www.quelle.com.ro/ -n is lehet nézelődni. De a katalógust lehet nettől és géptől függetlenöl lapozni. És néha nagyon szeretek lapozni.

Megtudtam, hogy Anita is olyan mint a többi gyerek, és ennek örülök. Mire gondolok? Ma volt Klárinál és Klári mindent megtudott, nem kérdeztem, hogy hogyan jutott az információk birtokába, de saját vasárnapi iskolai tanítós tapasztalatomból tudom, hogy a gyerekek szeretnek mindent elmondani annak akit szeretnek. Tehát tudta mit tervezünk, mit csinálunk, hogy ma pénzt vettem ki a bankomatból, azt is, hogy milyen pénzt. Azt hittem, azt is megtudta, mennyi pénz van a pénztárcámban, de itt csalódtam. :) Aztán azt is megtudta, hogy este taxival megyünk Apa 'munkájába'...Igaz, egyes információk nem voltak pontosak, mint pl. az, hogy 2 'leptopot' akarunk venni :)) Egy kicsit szórakoztam. Szóval figyel a kislány, rögzit, majd elmondja... De hát így van ez rendjén... Tehát, ha meg akarjátok tudni, hogyan is élünk, mikor csak mi vagyunk, barátkozzatok Anitával... csak meg ne bánjátok. Mennyi mindent elmondanak a gyerekek! Emlékszem a gyerekórán is mondták, pedig nem is kérdeztem, mert nem érdekelt: szombat este filmet néztünk, apukám azt mondta el fogunk költözni Magyarba, ... :)! Nem mindegy hogyan élünk! Most vetünk. Mit fogunk aratni?

Du. 6-kor eltaxiztunk találkozni Józsival és elmentünk a Realba, többek között laptopot nézni-venni. Sikerrel jártunk :D. Remélem nemsokára már többet netezhetek este nyugodt körülmények között. Amúgy Józsi eddig is szinte mindig engedett, ha nem volt foci vagy mit tudom én milyen filmhez kedve vagy egyéb dolga itt... Haj, nekem mostanában nincs is türelmem filmet nézni... Na, de nem tart ez örökké... Ha Csenge is nagyobb lesz, jobban pihenek... vagy ezek csak álmok? Azt hiszem ideje lenne aludnom. De azt akartam leírni, hogy Csenge nagyon jól viselte magát, nagyon jó ez a lány, csak Anya ölében legyen, sok mindent elvisel. Anita is türelmes volt, csak hazafele jövet nagyon kellett volna a Csenge zörije, mondtam is neki, hogy máskor vigyen magának játékot ő is. Nagyon késő lett mire hazaértünk, s mire a lányok lefeküdtek.

most már illenék, hogy én is lefeküdjek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi a te véleményed?