kedd, május 11, 2010

Szép hétvégénk volt

Falun voltunk menyegzőben. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz. Nagyon jól éreztem magam, annak ellenére, hogy velünk volt a 3 gyerek. Rég nem voltam menyegzőben, pár ilyen családi alkalomról le is maradtam mert valameyik épp pici volt. És ritkán volt, hogy végig kibírjunk egy menyegzőt mióta gyerekeink vannak. De most a végén mentünk el. Szép volt nagyon. Jó volt találkozni a rokonokkal. 

És jó volt falun lenni. A kertből frissen szedett hagymát, salátát, retket enni, igazi finom szalonnát. Látni baromfit, disznót, kecskét. Balázs csak kint akart lenni. Tata kertje olyan gondozott! Az onnan hozott hagymaszárat minden higéniai előírás ellenére mosatlanul ettem. S milyen más, mint az amit a piacon veszek! És itt vannak a tata készítette, tartós cirokseprűk, a gerenda fölé téve: 

Próbálom összeszedni magam. Kell legalább két nap, míg helyrejövök.

8 megjegyzés:

  1. nagyon örülök, hogy találkozhattunk, valóvan szép volt minden...

    VálaszTörlés
  2. nekünk is nagyon jó volt találkozni veletek! (a kis Balázst nagyon a szívünkbe zártuk:)) és mivel ilyen hamar véget ért, tervezzétek-szervezzétek a folytatást nálunk, jó?

    VálaszTörlés
  3. Gondolkozunk a zajánlaton :)
    Nálunk maradt egy kisautótok.

    VálaszTörlés
  4. hat egy olyan jo sepru nekunk is elkelne...;) :))

    VálaszTörlés
  5. Ha arra jártok és kértek biztos kaptok :). Én is akartam hozni egyet, de aztán mégse hoztam, mert ami itt van nekünk még kibírja őszig.

    VálaszTörlés
  6. Ezek a taták, és a mamák is, az idősek, annyi sok hasznos dolgot tudnak, ami nem adódott tovább. Néha arra gondolok, hogy milyen jó lenne, ha örökre itt maradnának velünk, hogy legyen kitől tanácsot, segítséget kérni... De mi sem maradunk itt örökre.

    VálaszTörlés
  7. a kep csaloka, vagy nem Balazs es Csenge van a kepen, vagy jol latom, h szinte egyforma magasak? :) Megnottek:)

    VálaszTörlés
  8. Csenge és egy második unokatestvére, akivel nagyon megkedvelték egymást :D.

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?