péntek, április 16, 2010

jelentkezem -apróságokkal

Bejelentkeztem (újra a) licenszre. Remélem elkészülök vele. A téma a régi. Csak megemelték az oldalszámot, tehát még kell írjak az elméleti részhez és fogalmam sincs hogyan írok olyan sok oldalt a gyakorlathoz. De valahogy csak meglesz. Nekem az ilyen dolgozat megírása nem élvezet. Hajaj.

Voltam az egyetem könyvtárában is. Már másfél éve nem jártam arra. Azóta megnyitották az új épületet, ahol lehet a könyvespolcok között sétálni és kivenni könyvet. Annyira szeretek a polcok között sétálni....

Legszívesebben a paleóról írnék, de kell fegyelmeznem magam, és míg nem leszek kész a dolgozattal visszafogom magam itt a blogon.

A második "legszívesebben" természetesen az olvasás, aztán a kézimunka, egy jó film, és szinte bármi egyéb, de a dolgozat fontosabb... tenni kéne már valamit, hogy legyen már vége :).

Ma reggel Csenge elesett bent a házban, a szemöldökénél felhasadt a bőr csúnyán, 2,5-3 cm-nyit. El kellett vigyem a gyerekkórház sebészeti sűrgősségére. És hogy működik az egészségügy? Köszi szépen, jól. Küldözgettek pétertől pálig, végül egy olyan kabinetbe küldtek, ahol nem kellett (épp akkor) sorban állni és egy öltéssel összefogták a sebet (másként nagyon csúnyán forrt volna össze). Csenge nagyon bátor volt, helyileg érzéstelenítették, csak a tetánusz elleni oltásnál volt egy kis halk "au". Egy hét múlva el kell menni, hogy kivegyék a szálat. Miért is nincs a gyerekosztályon felszívódó szál? Hát így vagyunk, köszönjük szépen jól. Tudom, hogy lehetett volna rosszabb is. És lehet, hogy a rossz az végül is jó (lásd ezt az írást).

4 megjegyzés:

  1. Hát a te életed sem unalmas. :) Örülök, hogy Csenge jól van. Neked pedig sok erőt a tanuláshoz, íráshoz, együttérzek veled.

    VálaszTörlés
  2. de tényleg kis bátor volt Csenge, otthon is, míg várta, hogy induljatok az orvoshoz.

    VálaszTörlés
  3. áúúú, ez nekem fájt.
    Szegény gyermek... Gyógyulást.

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük, szépen gyógyul, hála Istennek.

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?