csütörtök, február 25, 2010

Esik az eső...


Bent vagyunk. Zenét hallgatunk. Nézzük az ázott utcát az ablakból.

Balázs nem akar már csőrös pohárból inni. És hosszabb ideig ellapozgat egy-egy könyvet, kell neki mesélni. Nagyon szereti a mondókákat, gyerekdalokat, nagy kedvenc az Antanténusz.

... gondolkozok, emlékezek, keresek, várok...

2 megjegyzés:

  1. En jol latom? vagy roszul latom? Az autok miert vannak a jardan??? vagy csak lehet az az ut es en nem latom az ut padkat???

    Nallunk most a heten havazik, de nincs hideg szoval a fiuk nagyon elvezik. Ha bent vagytok nezzetek az Olympiat. Apropo ti egyaltalan kovetitek? vagy egyaltalan szeretsz-e valamilyen teli sportot?

    Puszi nektek.Piri

    VálaszTörlés
  2. Hát itt úgy szokás parkolni. Itt még jó, hogy széles a járda, félig a vannak csak a járdán. Sajnos nincsennek parkolóhelyek, mert az utca a múlt rendszerben volt tervezve, akkor kevesebb autó volt. Az a zavaró, ha nem hagynak helyet, hogy babakocsival is elférj, hát az bosszantó!

    Most nem követtem az olimpiat, nem tudom hogy, kimaradt, pedig az elmúlt években a korcsolyát ha nem voltunk itthon, felvettük s megnéztem később, semmiért ki nem hagytam volna. Szerettem nézni. De most inkább csendre van szükségem, gondolkozom, kicsit lassítottam. Úgyhogy lemaradtam.

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?