kedd, december 22, 2009

Nálunk most ez van

a folyosón, előszobában:

10 megjegyzés:

  1. Igen, biztos szép lesz :). Csak még nem tudjuk hol a vége.

    VálaszTörlés
  2. Minden tiszteletem nektek, mar miota van epitkezes alatt a lakasotok?? Harom gyerekkel.....Ugyesek vagytok, en mar reg nem birnam. Nallunk ha elkezdunk valamit akkor tudunk kell mikor fejezzuk be mert maskepp en hozza se kezdek. De lehet hogy mar maga az itteni system mukodik bennunk. Jony is ugy dolgozik. Felvalal egy melot azt tudni kell mikor fejezi be....Ok lehet csuszas de nem hetek, vagy nem ugy hogy nem tudjuk mikor lesz vege.....itt vagy bejezed idore vagy nem fizetnek.

    Azert itt maskepp megy az ilyesmi. De legyetek kitartok...(hu ezt nehez volt meg le is irni).

    VálaszTörlés
  3. Itt Z. csak hétvégén dolgozik mióta megkezdődött a suli, vagyis szombaton esetleg péntek este. Ebben az a jó, hogy szombaton Józsi si itthon van, mert nehéz lenne a két kicsivel, ha nem szabad járkálni a lakásban stb. Amúgy itt lakva az is nehéz lenne, ha egyfolytában dolgozna, mondjuk 3-4 hétig. Azt sem bírnám. Így legalább hétközben normálisan élünk ha eltekintünk a falak állapotától. Az még jó, hogy Z. megbízható, nyugodt (nem bosszankodik csenge sok kérdésén meg hogy csak elmennek mellette tízszer a wc-re, s meg kell álljon), amit csinál jól csinálja. Most ez van. KI fogjuk bírni.

    VálaszTörlés
  4. Nem is egyeztunk meg befejezesi idopontban, mivel csak hetvegeken lehet dolgozni s akkor se mindig. Ha lenne hova kikoltozni a munkalatok idejere, akkor nyilvan nagyon fontos lett volna tudni, hogy mikor lesz vege. Igy viszont ismeros emberre volt szukseg (nem maradhat a csalad egyutt egy ismeretlennel), aki tobbfajta munkat el tud vegezni. Nem fogtunk neki egyszerre mindennek, sorba kisebb dolgokat vegzunk el, s kozte meg szunetelunk is. Ez a trade-off.

    VálaszTörlés
  5. Még jó, hogy a karácsonyi öröm nem a falak állapotától függ!:) Ezt az igazi örömet, békességet kívánjuk nektek az ünnepekre, szeretettel gondolunk rátok Emi és az egész család.

    VálaszTörlés
  6. Köszönjük, Emi! Nektek is áldott ünnepet!

    VálaszTörlés
  7. Balázs is besegít? Kész szakemberlesz belőle, mire felnő :)

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?