péntek, április 03, 2009

Nagyon örülünk

a TAVASZnak! Szinte egyik napról a másikra kivirágoztak a fák! Nem tudom, kicsit nem korai vagy hirtelen ez a meleg, de örülök a napsütésnek. A lányok is. Olyan jó kint lenni a parkban. Ma Klári is velünk volt :).

Balázs ezen a héten jött rá, hogy a kocsiban jó ülni is, nem csak feküdni. Sokat nézelődik és ritkán alszik a kocsiban.

Próbálok több időt tölteni a gyerekekkel kint. És igyekszem eltüntetni a vasalatlanhalmot. Tudom, nem lesz olyan NAGY takarítás, de igyekszem, mert én is nagyon szükségét érzem. Ma Anita is sokat segített, jó volt együtt dolgozni. Csenege addig "olvasott" nekünk. S néha Balázs is kapott egy-egy játékot... Lassan haladunk, nagyon lassan. Kevesebb idő jut netezére, volt hogy eltelt a nap, anélkül, hogy gép elé ültem volna. Most nagyon úgy érzem, fontosabb és sűrgősebb dolgok várnak... De azért még jelentkezem, mert munka közben ha épp nem beszélek, hát gondolkozom... Jól esik a csend is, mert mintha nagyon felgyorsultak volna az események...

Holnap is egy rohanós nap áll előttünk...

1 megjegyzés:

  1. Nem gond a lassu munka haladás! Többnyire most a gyerekek szükségét kell betöltened! Eljön az idő, hogy felnőnek és akkor már kevésbé lesz szükségük rád!

    Most kell megragadjál minden pillanatot a törődésükkel!

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?