hétfő, március 30, 2009

Nem volt betervezve,

s ha be lett volna, nem sikerült volna blogszünetet tartanom. A blogolvasással is kicsit le vagyok maradva, de a g-reader szépen számon tartja mit nem olvastam el, s lassan bepótolom.

Labadozik aki még nem gyógyult meg.

Jön a tavasz, nyílnak a virágok, csak olyan szeles idő van! A múlt héten 4 napig ki sem mozdultam a házból... na de aztán szombaton eljutottam a Billába, ahol már fél éve nem jártam... 

Balázzsal voltunk orvosnál, mert elmúlt fél éves és meg kellett mérni. (Itthon már ritkán mérjük.) 8400 g,  nem nőtt eleget az elmúlt két hónapban, ezért igyekezni kell a hozzátáplálással. Hát igyekeznék is, de Balázs egész már véleményen van, és kénytelen vagyok alkalmazkodni hozzá. Alma -nem, répa-nem, mert ha mégis, akkor pár perc múlva viszont látom, zöldségpüré hússal -nem. Egy ici-pici kis banán-igen. Pedig 3x kellene adjak nemi tojássárgát D vitamint pótlandó, úgyanis ilyen vitaminhiánya van, s nem adhatok neki Vigantoilt egyelőre. És persze napozni is jó lesz majd, mert csak természetes D vitamint kaphat. Hát így. Amúgy jól van, kivéve, hogy kicsit szortyog, de már nem kell éjszaka is tisztítani az orrát, hogy tudjon szopizni.

Olvastam, filmet néztem (annyit olvastam valahol a Váratlan utazásól, hogy...), gondolkoztam...

Még majd írok ide is...

7 megjegyzés:

  1. Reményeink szerint most már igazán itt a tavasz :) gyógyulást nektek - tegnap hiányoltatlak titeket!

    VálaszTörlés
  2. de jó hogy írtál
    Balázsnak szépen alakul a súlya szerintem, legalábbis Evódiához képest :)
    nekünk is gond van a súlygyarapodással, de nekünk amiatt, mert sokat bukik vissza. Most már végre meghallották a panaszom és elküldenek szakorvoshoz. Remélem megoldódik majd a gondunk. na és még azt akartam írni, hogy Evódia sem ette meg az elején csak az almát meg az édeset, de már ügyesen eszik minden neki való főzeléket, amit főzicskélek. kitartás...

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, biztos belejön az evésbe, csak sok türelem kell hozzá...

    VálaszTörlés
  4. Szepen fejlodtok :) Minden gyerek bele jon az evesbe...egyesek elobb...masok utobb. Ha Kevint nezzuk pl. akkor utobb, sokkal utobb .... pl. 6 evesen kostolta meg eloszor a krumplipuret es rajott hogy az miylen finom!!!
    Kevin 2 eves koraig csak instant baby kajat evett( ami tok budos es szornyu ize van) es Petit Danont evett....es ENNYI, hal atta lelkeseredett szulot akkor az en voltam annak idejen. MA mar szitne mindent eszik, de sokat sirtam es idegeskedtem. Ha Ricsi mint iker teso meg tudta enni a kajakat O miert nem??? Egy jol evo gyerek tiszta aldas... ha nem az szuloproba. Kevinnel semmi se ment, eheztetes, csak ugyan azt adni, megette es ket perc mulva az egesz az arcodba volt...Neha a gyerekeink formalnak minket, es az nagyon nem konnyu. Sok sikert. Nem akarlak elkeseriteni, mert haa Istennek keves Kevin evo stilusu gyerek van...de van.Amugy egy fantasztikus gyerek, csak finyas vallogatos, es nem nem lehet bele verni, emg rakenyszeriteni ha olyan. Ha nekem nem lett voltna Kevin ilyen sose hittem volna.

    VálaszTörlés
  5. Mert mikor született szinte teljesen be volt nőve a kutacs vagy hogy mondják magyarul a "fontanela"-nak, és fennáll a veszély, hogy túl hamar benő, és nem lesz hely az agynak. Ezért csak a természetes D vitamin, mint napsütés, tojássárga ajánlott, s néhány hete a mellkasán észrevettnük angolkóros tünetet, ami a gyerekorvos szerint a kisebbik rossz, és 2 éves kora után már szedhet D vitamint, vihetem gyógytornára és úszásra.

    VálaszTörlés
  6. Ja, értem, nem tudtam, hogy a kutacsa miatt, de akkor gondolok rátok, hogy minden rendben legyen. Nagyon édes és gyönyörű és mindig jó rácsodálkozni, hogy milyen szépen fejlődik :).

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?