csütörtök, november 27, 2008

... hát... fáradt vagyok

és hiányzik a párom. Olyan furcs így. Éjszaka sem tudok olyan jól pihenni, mint amikor mellettem van. Eddig csak a Balázs szoptatása volt az én gondom. Volt úgy, hogy észre se vettem, hogy éjjel Csengét biliztette. Most a szoptatás mellett, Csengét is be kell takargassam, nem tudom hányszor visszasegítsem a párnájához. Ma éjjel arra ébredtem, hogy a lábamnál készül fejjel előre leesni az ágyról. Szóval fáradt vagyok, ezt abból is érzem, hogy este kevesebb a tejem, s nem csak ma, hanem pár napja. De tudom, jövő héten ha visszazökkenünk a régi kerékvágásba, újra rendben lesz minden. Csak addig legyen türelmes Balázs is. Ma délután el is aludtam szoptatás közben egy tíz percre, nagyon jó volt. A lányok is hiányolják az apjukat. Bár Anitának tetszik a villamosozás. Várjuk a szombat délutánt. Csenge minden nap emlegeti Zsikét, és ma délben is mikor Anyu és Anita jöttek az iskolából, azt mondta Zsike jön. Azt hiszem szép hétvége áll előttünk.

Olvasni nem nagyon jut időm. De azért ma olvastam valami szépet: "az emberi kapcsoatokban dől el életünk minősége. Úgy is mondhatnám, hosszú távon ez az élet értelme" (Mohás Lívia). Nem új gondolat ez nekem, de jól esett újra találkozni vele. Ţon bácsi mondta többször is, hogy kapcsolataink minősége határozza meg életünk minőségét s hogy Isten azért teremtett, hogy ilyen igazi életet gazdagító, az életnek értelmet adó kapcsolatban éljünk vele.

A frizurám még változott, mert nem tetszett hogy állt hátul, kicsit rövidebb lett, de majd megnő. Így jó. Bár ha nem szárítom be a hajam, nekem mindig másképp áll mint a fodrásznál.
Nem írok már mindenféle semmiségeket, mert el kell készítsem az adventi naptárt a lányoknak. Nem lesz épp olyan mint képzeltem, de lesz. Aztán szeretnék egy jót aludni.

1 megjegyzés:

  1. Nem semmi, hogy a Csenge baba miket mível éjszaka :) jó sokat forgolódhat...
    Sok erőt neked...aztán még egy kicsike és itthon is lesz férjed urad!

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?