kedd, február 19, 2008

Vakáció!

Bár nem terveztem el előre, úgy alakult hogy egy hétig nem írtam ide semmit. És túléltem :). Jó volt ez a kis szünet. Úgy látszik akkor vesz erőt rajtam a blogírási kényszer, ha sok a dolgom.
Jó volt egy kicsit lazítani. Pénteken lett volna az utolsó vizsgám, amire nem mentem el, mert fizetni kellett érte, mivel ez első éves anyag volt a mostani évfolyamomnak, és nem tudtam rendesen felkészülni, a pénzt meg kár lett volna csak úgy kidobni az ablakon. Így hát lazítottam. Néztem pár filmet. Olvastam. Aludtam. És nem is szeretek arra gondolni, hogy mi vár rám. A licensz dolgozat megírása, leadása, és vagy tíz vizsga a következő szesszióban. Nem is tudom, hogy a végére érek-e. Lassan próbálom összeszedni magam. Ezen a héten a suliban is vakáció van, aztán kezdődik a neheze.
A lányok meggyógyultak és újra megfáztak. Ezért Csenge is már két éjszakája nem alszik jól. A jól azt jelenti, hogy nem ébrd fel éjszaka, amit én nagyon élvezek. De a múlt éjjel szinte félóránként felébredt. Most tán újra jobban van. Anita meg köhög. De hát nálunk ez így szokás.
Még a szesszióban megnéztem az Észak és Dél filmet, a BBC féle változatot, és talán a másikat is. És most a napokban a Büszkeség és balítéletet, a BBC és a másik változatot is, hát a BBC változat tetszett jobban, könyvhű. Még megnéztem az Értelem és érzelem és a Tartozkodó érzelem c. filmet, mind Jane Austin könyvei alapján készültek. Ezek olyan szép kis nyugis, lányoknak való filmek. Még el akarok olvasni vagy két könyvet, és aztán tanulni és tanulni és aludni :)
És biztos fogok blogot írni is.

5 megjegyzés:

  1. nekem is kellenek azok a filmek, mar reg nem neztem filmet!

    VálaszTörlés
  2. gyere el ertük. mikor jössz hozzám?

    VálaszTörlés
  3. na végre! már nagyon hiámyoztak a bejegyzéseid! hogy neked milyen jó dolgod van!:) tudom, hogy már kérdeztem, de azóta már elfelejtettem: honnan szerzed te ezeket a jó lányos filmeket? aztán gyógyuljanak meg hamar a lányok, te meg vigyázz, nehogy elkapd! puszi nektek, Emi

    VálaszTörlés
  4. jaj, hat nemtom... tan penteken beugrok egy kicsit, ha maskepp nem sikerul :D

    VálaszTörlés
  5. pénteken? hát az édeskevés, bár több mint a semmi. Várlak.

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?