kedd, február 12, 2008

Szerintem

egyre jobban sikerülnek a kenyerek amiket itthon a lerben sütök. Mama elmondta, hogyan tesz félre kovászt egyik sütéstől a másikig, tegnap sütöttem én is először úgy, hogy a múlkorról félretett kovászt is használtam. És teszek 1 kg liszthez egy kiskanál almaecetet. Ezt is mama mondta, hogy ők régen is így tettek, hogy miért nem tudja. Minden esetre, szerintem egyre jobb a kenyér, igaz a haja kicsit vastgabb mint az üzleti kenyéré, de a fogunknak is kell dolgozni. És legutóbb tettem a lerbe egy tányérba vízet, azt hiszem ez is jó volt. A liszt minőségét viszont nem tudom kipróbálni, mama szerint a rongyos palacsinta csak nagyon jó lisztből sikrül finomra. Egyszer talán kipróbálom én is.
Még van egy vizsgám.

2 megjegyzés:

Mi a te véleményed?