kedd, november 27, 2007

Változások

A héten Anita nem megy oviba. Hétfőn reggel csúnyán köhögött, s mivel Csengével oltásra mentünk, őt is elvittük az orvoshoz. Gyógyszert nem kapott, de itthonmaradást javasolt az orvos, meleg citromos teákat. És úgy látom jót tesz neki az "otthon". Mostanában Anita kedvence a "ne haragudj testvér" dobókockás társasjáték lett. Minden este kell legalább egyet játszodjon Józsival. S napközben a babákkal, állatokkal játszodja újra meg újra.
Csenge már elég jól jár egyedül. Mindenfelé a házban. Jön megy. Ritkán teszem hordozókendőbe. Gyakran próbálok megszökni, néha sikerül is rövid időre. Ha nem, akkor legalább néhány másodpercet nyerek, mert én gyorsabban végigszaladok a folyosón mint ő. Sok szónak mondja az első szótagját. Minden érdekli. Főként a könyvek és a szekrények. Élvezzük, hogy egyre többet ért, szinte mindent ami az ő kis életéhez kapcsolódik.
Nincs tévénk. Nem nagy dolog. Hisz ma már naphosszat el lehet ücsörögni a számítógép képernyője előtt. És azt hiszem, ha tanulni akarok, kevesebbet fogok netezni. És blogolvasni. Utóbbit futva napközben. És kész. Este esetleg írok. És tanulok. Mint terv jól hangzik. Mi lesz belőle, meglátom. De így nem mehet tovább. Mert nem ingyen járok iskolába. No meg, mert... az időm véges.

5 megjegyzés:

  1. Hát ha ritkábban is fogsz irni, azt azért megigérhetnéd, hogy fotókat azért raksz fel :)

    Levente

    VálaszTörlés
  2. igen, igen, a számból vette ki a szavakat ez a Levi! ejnye, mostmár nem csak naplopó, hanem szólopó is?:)))

    VálaszTörlés
  3. Szeretnék néha képeket feltenni.

    VálaszTörlés
  4. Aranyosak a lányok és Krisztina is jár már, sőt szalad. Számomra hihetetlen, hogy egy ekkora csöpség, hogy tud annyi mindent felfogni a világból. Krisztina is annyi mindent mond már, vagy legalább is próbálja, csak az apa meg az anya nem jön ki valahogy.

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?