csütörtök, augusztus 02, 2007

Pakolni kellene. Csenge itt nyügölődik. Anita még alszik. Pakolni kellene. Melegem van. Bent 27 fok, épp elég, hogy izzadjak. Kint még melegebb. Igaz, a múlt heti kánikullához egész kellemes. Este még elvisszük a paradicsomot édesanyámhoz, az idén ő főzi meg nekem is. Reggel kellene indulni. De jó lesz ha délelőtt elindulunk. Mama vár ebéddel :). Aztán frizurázás -remélem Csenge elenged. Aztán megnézzük a hunyadi Kauflandot. S még meglátjuk kit látunk meg.
DE pakolni kellene!!! Csengének. Anitának. Nekem. Nem szeretek pakolni. Mit vigyek? Milyen idő lesz? Ha keveset pakolok, nem lesz elég (főként a Csengének való dolgokra gondolok), ha sokat pakolok, felét használatlanul visszahozzuk.
Csege ma ki akarta pakolni Józsi táskáját. Míg mosogattam a tálalávalóval, színes müanyag kanállal, szalvétával s még nem tudom mivel szórakoztattam... Talán mégis megtanul mászni. Rakosgatja a kezeit is már nem csak a lábait, de azért elég furán halad előre
asszem mára ennyi

4 megjegyzés:

  1. Végre tudok már kommentáni! a másik bejegyzésnél próbáltam vagy tízszer, de fagyott le állandóan. Mit csináltok Hunyadon?
    Emi

    VálaszTörlés
  2. Pakolasbol nincs semmi meg. Csenge eber.
    Hunyadon rokonokat latogatunk. Ott lesznek Martaek (a szosszenkedo), remeljuk, ki tudunk menni szombaton valahova zoldbe.

    VálaszTörlés
  3. De jó nektek(is)! Üdv. a blogbarátnőimnek, jó kiruccanást!
    Emi

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?