csütörtök, július 12, 2007

ma

Vakációs ébredés. Kicsit megkéstem, ezért a bilibe csak egy kis csorranás jutott. Tehát fölkelés, stb. Reggeli. Kimentünk először a piacra tököt venni a Csenge ebédjéhez, majd elmentünk a parkba. Sehol egy gyerek rajtunk kívül. A hintánál tócsa. Hinta, padok vizesen... Sétáltunk egy kicsit, Csenge is. Aztán elkezdett maszatolni az eső, mi pedig hazajöttünk. Csenge álmos volt, lefeküdtem vele, Anita játszott. Majd feljött hozzánk Klári megörvendeztetni :D. És Csengi is elmaradt egy kicsit vele míg én: kiseperetem a konyhát, helyretettem néhány ruhát, elkészítettem és odatettem főni a Csenge ebédjét, a farmereket betettem a mosógépbe. Ekkor Csenge már nem bírta Anya nélkül, a többi dolog várhat, Ő nem. De ez a pár dolog 'elvégzése' is feldobott. Mégis, haladtam valamire. Csenge fáradt volt, így hamarabb ebédelt mint mi. Nagyon finomra sikerült a kajája. Miután Klári elment le is fektettem, nem kellett neki sok altatás. Aztán ebédeltünk mi: Anita és én. Jó volt kettecskén lenni. Ici-pici játék meg, aztán Anita is lefeküdt.
És én, végre rászántam magam, és tornáztam, 24 percet! Már ideje lenne, mert nagyon nehezen kapok magamnak ruhát, és nem valami vonzó a tükörképem. Igaz egy ideje stagnálok (már nem hízok), de túl sok nekem a 65 kg. Ezért elhatároztam, hogy míg elérem a 60 kgt, a torna fontosabb mint a blogozás, netezés. Amennyiben lehet, ruhát sem vásárolok addig míg 5 kgt le nem adok.

Nagyon jól érzem magam a torna után, ami kissé megizzasztott. Ezeket a fenti gyakorlatokat végeztem, mindegyiket 20-szor, és még másokat is. A duci tréningnek zenéje is van, azért azt máskorra halasztottam. Csak legyek kitartó! Hetente legalább 3-szor jó lenne tornázni, az nem is sok.
Most csak ennyi, Csenge még alszik, megyek dolgomra.

2 megjegyzés:

  1. kitartást, Betti, szurkolok neked!Én is nagyon szeretnék tornázni, ha lenne kivel. Egyedül nehezen szánom rá magam, pedig sokat jelentene az egészség szempontjából.
    Emi

    VálaszTörlés
  2. ugyes, kitartast!, csak igy tovabb :)

    VálaszTörlés

Mi a te véleményed?