szerda, június 20, 2007

2007.07.20

Szép volt ez a nap. Délután itthon voltunk. Kint nagyon meleg volt ma. Bekapcsoltuk egy kicsit a légkondit. Pihentünk ebéd után.

Itt a képen IBI, aki Anitára vigyázott és nagyon a szívünkhöz nőtt. Ilyen derüs volt, akkor is ha nem érezte jól magát. Nagyon jó hatással volt Anitára a derűje és persze az, hogy nagyon szerette és azt hiszem most is szereti. Nemrég, mikor itthon elmondtam este, hogy a parkban találkoztam Ibivel, Anita azt mondta, hogy nem akar oviba menni. Miért? Hát, hogy ő is találkozzon Ibivel. S már megbeszélte velem, hogy a nyáron ő megy Ibihez, pedig még nem hívták. Na, de ma délelőtt amikor a parkban találkoztunk Ibivel és Lucaval, Ibi kért, hogy engedjem majd el Anitát hozzá a vakációban. Anita nagyon örül.

Délután beszólt Ibi, hogy adna valamit, ha elmennénk arra. Hát elmentünk. Azt hiszem vagy 2 órát ültünk a tömbházuk előtt levő parkban. Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép ott a park, be van kerítve és nincsennek kutyák. 10 előtt értünk haza fáradt, éhes gyerekkel. Anita esti imája hála volt azért, hogy ma kétszer találkozott Ibivel... :)
Nem volt velünk fényképezőgép.

Délután jutott eszembe, hogy ez a nap más mint a többi, mert Csenge 7 hónappal ezelőtt született.

1 megjegyzés:

Mi a te véleményed?